Edities

Geen enkele editie is hetzelfde

Edities

In 2015 werd de eerste editie van the Ramble Rally gereden. Dit eerste avontuur was volledig uitverkocht (100 auto’s) Maar liefst 93% van de deelnemers schreef zich opnieuw in voor editie 2016 en er ontstond zelfs een wachtlijst. Sindsdien is elke editie uitverkocht.

Sinds 2017 worden er elk jaar twee edities van the Ramble Rally gereden, the Spring Edition in mei en the Autumn Edition in september. Beide bieden plek voor maximaal 100 auto’s, worden georganiseerd volgens hetzelfde concept, alleen is de route altijd verschillend.

In 2024 vindt de eerste Winter editie van the Ramble Rally plaats.

Wanneer?

Spring Edition 2023 (uitverkocht)
22 t/m 26 Mei 2023

Autumn Edition 2023 (uitverkocht)
25 t/m 29 september 2023

Winter Edition 2024 (inschrijving opent op 24 februari)
8 t/m 12 januari 2024

Alle edities zijn inclusief een hotelovernachting van zondag op maandag, voorafgaand aan de start. Ook de hotelovernachting na afloop (van vrijdag op zaterdag) is inbegrepen. Je krijgt 6 hotelovernachtingen inclusief ontbijt.

Winter editie

Hetzelfde concept, maar dan in winterse omstandigheden! Sneeuw, kou, uitdaging en avontuur. Top secret routes, uitdagende wegen en de mooiste plekjes van Europa.

Alle auto’s zijn welkom en ook al zijn de omstandigheden uitdagend, een 4×4 is niet persé noodzakelijk. Wel zijn winterbanden verplicht en moet je verplicht sneeuwkettingen bij je hebben. De winterbanden moeten voorzien zijn van een sneeuwvlokje (géén uitzondering) en de profieldiepte moet minimaal 4 mm zijn.

De groep is een stuk kleiner (maximaal de helft van het aantal deelnemers van de Spring of Autumn edition).

Het inschrijfgeld voor deze editie bedraagt € 2.198,-. per team/auto. Hierbij zijn 6 hotelovernachtingen inbegrepen inclusief ontbijt. Een team kan maximaal uit 2 personen bestaan die een kamer delen. Bij inschrijving kan een kamervoorkeur worden doorgegeven (2-persoonsbed of gescheiden bedden). De eerste termijn van € 999,- wordt voldaan bij inschrijving.  De tweede termijn van €1.199,- moet 60 dagen voor de start worden voldaan.